ATEM API for HyperDeck doesn't allow clip name to be set

Ask software engineering and SDK questions for developers working on Mac OS X, Windows or Linux.
  • Author
  • Message
Offline

Ian Morrish

  • Posts: 160
  • Joined: Sun Jan 18, 2015 9:24 pm
  • Location: New Zealand

ATEM API for HyperDeck doesn't allow clip name to be set

PostMon Dec 04, 2017 6:21 pm

Hi BMD,
Any chance you can add to 10.3.2.24 IBMDSwitcherHyperDeck::Record method
so that the clip name can be specified, as can be done from TCP commands?

And/Or another method in the API to set the prefix per deck? Would be useful when recording multiple inputs on different decks to name the files with the source name.

Gang record?
Regards,
Ian Morrish
Video Integrated Scripting Environment
(Windows PowerShell with ATEM driver + more)
https://ianmorrish.wordpress.com
Offline

Ian Morrish

  • Posts: 160
  • Joined: Sun Jan 18, 2015 9:24 pm
  • Location: New Zealand

Re: ATEM API for HyperDeck doesn't allow clip name to be set

PostTue Dec 05, 2017 1:33 am

Also, PreviewEnable true/false like the TCP command preview: enable: true
Regards,
Ian Morrish
Video Integrated Scripting Environment
(Windows PowerShell with ATEM driver + more)
https://ianmorrish.wordpress.com
Offline

Cameron Nichols

Blackmagic Design

  • Posts: 35
  • Joined: Mon Sep 04, 2017 4:05 am

Re: ATEM API for HyperDeck doesn't allow clip name to be set

PostFri Dec 15, 2017 6:05 am

Hi Ian,

We have added your request to our development plans, we will update when this has been implemented.

Kind Regards
Cameron

Return to Software Developers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests