Fusion Studio & Resolve Studio with the same license/dongle?

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

Jonas Nyström

  • Posts: 4
  • Joined: Tue Jun 11, 2019 7:27 am
  • Real Name: Jonas Nyström

Fusion Studio & Resolve Studio with the same license/dongle?

PostSun Oct 06, 2019 6:53 am

Hi!

I've read somewhere that buying one Studio product would give you the possibility to run the other.
Is that correct?
Does that apply to both dongle and card license verification?

I've tried to get an answer to this form swedish retailers, but no one seem to have heard about it.

I would prefer to develop lua-scripts, fuses etc using Fusion Studio (because of the more lightweight exe, shorter starttimes, multiple project tabs etc.) but use them in Resolve Studio projects (Resolve Free doesn't work because of limitations in using scripts.)

Best / Jonas
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 6744
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Fusion Studio & Resolve Studio with the same license/don

PostMon Oct 07, 2019 12:37 am

The Fusion Studio dongle will run DaVinci Resolve 16 and the DaVinci Resolve dongle will run Fusion Studio 16
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

Jonas Nyström

  • Posts: 4
  • Joined: Tue Jun 11, 2019 7:27 am
  • Real Name: Jonas Nyström

Re: Fusion Studio & Resolve Studio with the same license/don

PostMon Oct 07, 2019 3:42 pm

Thank you, Peter!

(I will interpret your answer as "The Fusion Studio dongle will run DaVinci Resolve 16 *Studio* and the DaVinci Resolve *Studio* dongle will run Fusion Studio 16" :D )

// Jonas
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 6744
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Fusion Studio & Resolve Studio with the same license/don

PostWed Oct 09, 2019 5:35 am

correct
DaVinci Resolve Product Manager

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests