Teranex keeps slipping and there is a hole in my racks

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Baz

  • Posts: 444
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 5:06 am
  • Location: Sydney, Australia

Teranex keeps slipping and there is a hole in my racks

PostThu Aug 23, 2012 12:34 am

I ordered my Teranex way back in early June and I immediately pre-cabled it up into my Videohub for format conversions etc

If it doesn't arrive soon I may have to put a blank panel in with a sign.... "coming soon"....

But a little birdie told me that may not be necessary. Hmmmm.....
What comes first; the hardware or the documentation from the support page....?

I have a huge backlog of PAL to NTSC digi transfers that will really test the unit out but I have got to make a mid Sept deadline..... and a few 50i to 59i + downconverts that are collecting cobbies.

waiting, waiting, waiting.... ;)

MISC
U/S Express, SmartviewDuo, SmartScopeDuo, Teranex 2D, Web Pres, 5/7 Vid Assists
VIDEOHUB
Smart 12x12
12x24
72x144
HYPERDECK
Studio, Shuttle, Studio Mini
ATEM
2me4K, 2me, TVS, TVS HD, CamConvs, StudioConvs, Studio Cams, Micro Studio Cam
Offline
User avatar

Baz

  • Posts: 444
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 5:06 am
  • Location: Sydney, Australia

Re: Teranex keeps slipping and there is a hole in my racks

PostFri Aug 24, 2012 12:04 am

Well I have fired up the old Tetra for my PAL to NTSC work and will use component to component conversion as my worse case senario.

MISC
U/S Express, SmartviewDuo, SmartScopeDuo, Teranex 2D, Web Pres, 5/7 Vid Assists
VIDEOHUB
Smart 12x12
12x24
72x144
HYPERDECK
Studio, Shuttle, Studio Mini
ATEM
2me4K, 2me, TVS, TVS HD, CamConvs, StudioConvs, Studio Cams, Micro Studio Cam

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 8 guests