Decklink HD Studio help!

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

Ivan Tanaskovic

  • Posts: 75
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 3:20 pm

Decklink HD Studio help!

PostFri Dec 07, 2012 2:33 am

Ok, so I've got this card.. And I had used quite a lot on intel based Mac Pro 2,1 that was on Mac OS X Leopard and it worked perfectly.. Last year I've bought new Mac pro and I didnt use old Mac till few weeks ago when I've gave it to my friend and of course I've kept deck link card.. But after I put the card in my new Mac and installed new drivers, the card started to act strange, actually there's no video output.. On hdmi port connected to HDTV signal is totally strange, something like red analog noise, noise like on old TV sets when theres no signal from antenna, but red..
So if is something due new drivers or what? I'm assume that is about drivers because I've read somewhere on the Internet, can't remember where, that you've discounted this model and that I neede specific drivers and/or maybe specific OS so that the card could work.. As I remember I had on old Mac drivers version 7.5.something and like I've mentioned Mac OS X was Leopard and all has worked, now on my new Mac it's oSX Lion up to date and newest drivers from support page and it doesn't work..
So could anyone tell me with what version of drivers and what OS X I need, to get my card HDMI out to work..

Thanks!
Offline

Chris Pearse

Blackmagic Design

  • Posts: 164
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 4:34 am
  • Location: Tokyo, Japan

Re: Decklink HD Studio help!

PostMon Dec 10, 2012 2:53 am

Hi Ivan,

Red noise on the output sounds highly unusual to me. I doubt that this would be a driver issue. I suspect it to be more likely a hardware issue. Whether it be a problem with the card itself or the hardware it's installed in is hard to say. So I would really suggest getting in touch with your regional support center and they will probably need to troubleshoot a few things. If the problem does seem to be with the card, they should be able to help you get it replaced. You can find the support numbers here.
Chris Pearse
Product Specialist
Blackmagic Design Japan
Offline

Ivan Tanaskovic

  • Posts: 75
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 3:20 pm

Re: Decklink HD Studio help!

PostMon Dec 10, 2012 3:23 am

Thanks. Will try that.

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests