Teranex express

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

bo.rios.7869

  • Posts: 1
  • Joined: Tue Sep 19, 2017 2:41 am

Teranex Express

PostTue Sep 19, 2017 2:59 am

I don't know where else to post my question. But I just wanted to know if the teranex express can output different resolutions at the same time.
Offline
User avatar

Xtreemtec

  • Posts: 1357
  • Joined: Wed Jan 02, 2013 11:48 am
  • Location: The Netherlands

Re: Micro Converter HDMI to SDI

PostTue Sep 19, 2017 6:10 pm

bo.rios.7869 wrote:I don't know where else to post my question. But I just wanted to know if the teranex express can output different resolutions at the same time.

Well you could have openend a topic for it. But the anwser is no. The Teranex only output the resolution you set it to.

I guess you don't need 3 different resolutions from the original format.. Most of the jobs i do i only need 1 downconvert (For streaming or something..)
Daniel Wittenaar .:: Xtreemtec Media Productions ::. -= www.xtreemtec.nl =-
4K OBV, ATEM TVS HD, Production Studio 4K, 2M/E Broadcast Studio 4K, Hyperdeck Studio, SONY FS7 4K, JVC HM700 Full HD Camera

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests