Hyperdeck Studio Pro 2

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

Koos Wolf

  • Posts: 5
  • Joined: Mon Oct 09, 2017 5:50 pm
  • Location: The Netherlands

Hyperdeck Studio Pro 2

PostThu Oct 26, 2017 5:28 pm

Hello,

Since yesterday I have the Hyperdeck Studio Pro 2. This I have connected to my UltraStudio 4 K 2 via Thunderbolt, the Thunderbolt icon on the PC also displays both devices.
However, at BM HyperDeck Setup, does not it detect a device? Any idea how to solve that?

Is it possible to upload the UltraStudio 4K 2 via HDMI to the Hyperdeck so that it captures the images from the UltraStudio 4 K 2 via this input?

Thanks in advance for the support!

Sincerely,
Koos Wolf
Full Adobe CC applications, Studio and Camera 4K, broad experience, all in-house. www.digitaalvideo.nl
Offline

Gary Adams

Blackmagic Design

  • Posts: 458
  • Joined: Sat Aug 25, 2012 6:14 am

Re: Hyperdeck Studio Pro 2

PostThu Nov 02, 2017 11:12 pm

Hello Koos. The Hyperdeck setup utility uses the USB 2 connection for firmware updates. The Thunderbolt connection is for capture. You should be able to record the output of of the UltraStudio 4K to the Hyperdeck directly for record. The Hyperdeck does not need to be connected to the computer for this.

Regards, Gary
Gary Adams
Blackmagic Design

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests