Vertical lines on lcd upon booting the camera. Not FPN

The place for questions about shooting with Blackmagic Cameras.
  • Author
  • Message
Offline

Anastasia Butrim

  • Posts: 9
  • Joined: Fri Feb 09, 2018 8:50 am
  • Real Name: Anastasia Butrim

Vertical lines on lcd upon booting the camera. Not FPN

PostFri Feb 16, 2018 8:05 am

Hello!

I recently started having a strange issue with Ursa Mini 4.6k. I bought it only a few weeks ago and shot a small ad with it. There have been no problems with it until a few days ago - suddenly upon booting up the camera, there are vertical lines on the fold out lcd screen for a few seconds. This was not happening before and it's not FPN.
You can clearly see it in this video I uploaded -


Does anyone know anything about this or why it has this? Is this a serious issue?
Any help will be greatly appreciated!
Offline

mkasper

  • Posts: 1
  • Joined: Tue Mar 13, 2018 3:26 am
  • Real Name: Michael Kasper

Re: Vertical lines on lcd upon booting the camera. Not FPN

PostTue Mar 13, 2018 3:29 am

I have the same issue. Did you find anything out?
Offline

clammyjim

  • Posts: 3
  • Joined: Thu Mar 07, 2019 1:41 am
  • Location: Greenport , NY
  • Real Name: Jim Morrison

Re: Vertical lines on lcd upon booting the camera. Not FPN

PostTue Mar 12, 2019 12:12 am

Mine does the same.

Return to Cinematography

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Dan Keeble, Michael Kropfberger, Shaoyan, Tommaso Alvisi, Ulysses Paiva, youlikeny and 23 guests