Using Intensity Pro for a third extended desktop monitor

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

dajdu_daj

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Jan 15, 2019 12:16 pm
  • Real Name: David Paul Dye

Using Intensity Pro for a third extended desktop monitor

PostTue Jan 15, 2019 12:21 pm

Pls can I use it, as a secondary display card, to connect a third monitor to the HDMI output, on extended display mode?

It is not showing on the display settings page.
Offline

Tony Rivera

Blackmagic Design

  • Posts: 3323
  • Joined: Mon Aug 12, 2013 4:52 pm
  • Real Name: Tony Rivera

Re: Using Intensity Pro for a third extended desktop monitor

PostTue Jan 15, 2019 6:43 pm

Our capture and playback cards do not operate as graphics cards for extended desktop monitoring. They are output devices for supported software such as Resolve, Media Express or various other third party applications.
Support: http://www.blackmagicdesign.com/support
Info: http://www.blackmagicdesign.com/company

Follow us on Instagram:
@blackmagicnewsofficial
Offline

dajdu_daj

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Jan 15, 2019 12:16 pm
  • Real Name: David Paul Dye

Re: Using Intensity Pro for a third extended desktop monitor

PostThu Jan 17, 2019 8:10 am

Tony Rivera wrote:Our capture and playback cards do not operate as graphics cards for extended desktop monitoring. They aren output devices for supported software such as Resolve, Media Express or various other third party applications.


Thanks a lot. That is what I wanted to confirm.

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests