Day 1 with Intensity Shuttle/USB 3.0: Black screens only

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

CharlesW

  • Posts: 1
  • Joined: Mon Sep 10, 2012 10:21 pm

Day 1 with Intensity Shuttle/USB 3.0: Black screens only

PostMon Sep 10, 2012 10:31 pm

Hello,

I've spent today trying to get the Intensity Shuttle/USB 3.0 to capture anything.

It appears to be working fine — e.g. I can record using Blackmagic Media Express without errors — but the device only sees black (or doesn't seem to find the HDMI signal, as the case may be).

So far I've tried the HDMI output of two devices, an HTC EVO 4G and a Visio VTAB. I can plug both into my TV and they work fine.

I really need help getting started, but I don't see a way to get it. Is there one, or is my only option to return the device?

Thanks,

— Charles Wiltgen
Offline

Andrew Hunter

  • Posts: 200
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 2:30 pm
  • Location: Toronto, Canada

Re: Day 1 with Intensity Shuttle/USB 3.0: Black screens only

PostThu Sep 20, 2012 2:29 pm

Hey,

Have you tried configuring the inputs in the Blackmagic Control Panel? Make sure it is set to HDMI.

Also, the Intensity series of products does not support HDCP (DRM over HDMI), so game consoles like the PS3 need a product like the HD Fury to decrypt the content.
Win7 x64 | Intel i7 3770 | Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH | GTX 680 4Gb | 32Gb DDR-1600

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: selinofell197 and 7 guests