Timecode switching

The place for questions about shooting with Blackmagic Cameras.
  • Author
  • Message
Offline

Patrick Acum

  • Posts: 101
  • Joined: Mon Mar 17, 2014 5:13 pm

Timecode switching

PostTue Feb 13, 2018 2:13 am

If you hold the timecode button on the ump for 5 seconds it switches from time of day to a programmable record run. Great. How do you switch it back??! I'm stuck in a hotel room with the slowest internet!!
Offline

Patrick Acum

  • Posts: 101
  • Joined: Mon Mar 17, 2014 5:13 pm

Re: Timecode switching

PostTue Feb 13, 2018 2:15 am

Reload your preset! Just found that works.
Offline

Tim Schumann

Blackmagic Design

  • Posts: 312
  • Joined: Tue Oct 23, 2012 6:21 am

Re: Timecode switching

PostWed Feb 14, 2018 2:11 am

It's in the manual.

"To switch your timecode back to free running time of day code, press the ‘timecode’ and ‘hold’ buttons simultaneously for three seconds."

Return to Cinematography

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests