Davinci Resolve 12 render queue remove job

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Jane Fleck

  • Posts: 1
  • Joined: Fri Feb 12, 2016 6:13 pm
  • Location: Los Angeles

Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostFri Feb 12, 2016 6:21 pm

I stopped rendering a job halfway through and then re-rendered just the missing clips as a new job. I now cannot figure out how to remove the partially rendered job from my queue. How do I do that?
I run the DIT facebook group https://www.facebook.com/groups/1626603604233967/
Offline
User avatar

Marc Wielage

  • Posts: 4944
  • Joined: Fri Oct 18, 2013 2:46 am
  • Location: Hollywood, USA

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostSat Feb 13, 2016 2:11 am

Click the 3 dots in the upper right of the Render Jobs list -- select remove all.
marc wielage, csi • VP/color & workflow • chroma | hollywood
Offline

MarcusWolschon

  • Posts: 579
  • Joined: Sun Apr 14, 2013 6:59 pm

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 8:33 am

Marc Wielage wrote:Click the 3 dots in the upper right of the Render Jobs list -- select remove all.


How do you remove a SINGLE job?
Offline
User avatar

Marc Wielage

  • Posts: 4944
  • Joined: Fri Oct 18, 2013 2:46 am
  • Location: Hollywood, USA

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 8:34 am

Click the "X" in the upper right of the job itself.
marc wielage, csi • VP/color & workflow • chroma | hollywood
Offline

MarcusWolschon

  • Posts: 579
  • Joined: Sun Apr 14, 2013 6:59 pm

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 7:19 pm

Marc Wielage wrote:Click the "X" in the upper right of the job itself.


Sorry, in Resolve 12.3.0.001 on MacOS that "X" is not there.
The usual backspace key also doesn't work.

I can see it on screenshots with no indication of the Resolve version and operating system but in this constellation it's gone.
Offline

MarcusWolschon

  • Posts: 579
  • Joined: Sun Apr 14, 2013 6:59 pm

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 8:06 pm

DAMN, the "x" is there but
  1. it's tiny,
  2. it's light grey on a dark grey background
  3. and it's OUTSIDE the white rectangle that describes the job.
Whoever did that kind of screen design?
Offline

Dermot Shane

  • Posts: 1446
  • Joined: Tue Nov 11, 2014 6:48 pm
  • Location: Vancouver, Canada

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 8:45 pm

MarcusWolschon wrote:DAMN, the "x" is there but
  1. it's tiny,
  2. it's light grey on a dark grey background
  3. and it's OUTSIDE the white rectangle that describes the job.
Whoever did that kind of screen design?

The same person who did the mapping for Elements and Color?
Offline
User avatar

waltervolpatto

  • Posts: 6281
  • Joined: Thu Feb 07, 2013 5:07 pm
  • Location: Burbank, CA

Re: Davinci Resolve 12 render queue remove job

PostMon Feb 15, 2016 8:52 pm

Dermot Shane wrote:
MarcusWolschon wrote:DAMN, the "x" is there but
  1. it's tiny,
  2. it's light grey on a dark grey background
  3. and it's OUTSIDE the white rectangle that describes the job.
Whoever did that kind of screen design?

The same person who did the mapping for Elements and Color?

lol...

but seriously, there is an economical reason being the element mapping. ..
SuperServer 5039AD-I
C9X299-PGF - DDR4-2400 16x4 GB
i9-7920xCPU 12c 2.90GHz Water cooled
2x GTX 1080ti DeckLink Studio 4K
Window10 - Resolve Studio 15.0.1.003
nvidia dr: 398.82

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Virion and 28 guests