14 and 12.5 on the same computer, is it possible ?

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Alain Bourassa

  • Posts: 182
  • Joined: Wed Dec 10, 2014 7:13 pm

14 and 12.5 on the same computer, is it possible ?

PostWed May 03, 2017 5:19 pm

like the tittle said
before downloading and installing 14 I want to know if we could keep both version at the same time on a Mac

the junior editor wants to start learning 14 but we need our studio 12.5 for daily works too
Offline
User avatar

Dwaine Maggart

Blackmagic Design

  • Posts: 5094
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 2:53 pm

Re: 14 and 12.5 on the same computer, is it possible ?

PostWed May 03, 2017 5:56 pm

No, it's not possible.

And be sure to backup your Resolve database(s) before installing V14.
Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support
Offline

Ara Thomassian

  • Posts: 83
  • Joined: Thu Sep 03, 2015 5:08 pm

Re: 14 and 12.5 on the same computer, is it possible ?

PostWed May 03, 2017 6:24 pm

On a dual partisan i've seen it done.
Offline

Alain Bourassa

  • Posts: 182
  • Joined: Wed Dec 10, 2014 7:13 pm

Re: 14 and 12.5 on the same computer, is it possible ?

PostWed May 03, 2017 6:33 pm

ok thanks we will waith

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: amplix, chavez.camera, EricRonin, Google Feedfetcher, Michael_Andreas, Philippe Metro and 47 guests