Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Working

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Phil Tuggle

  • Posts: 39
  • Joined: Sun Oct 18, 2015 11:38 pm
  • Location: Sumter SC USA

Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Working

PostThu May 18, 2017 3:28 am

Suddenly, I cannot change labels of Nodes - any idea what is wrong?

If I right-click any given node, whether it is new or contains a change, selecting "Change Label" does not result in a highlighted label area. I'm sure it is something simple causing this, but cannot find the fix.

Thanks for any clues because I don't have any, and cannot find in the Manual. Hate to lose that label feature.

Phil
Davinci Resolve 12.5.5
Apple iMac, OS X 10.11.2 ElCapitan
16 GB DDR3, NVIDIA GeForce GT 750M
Offline

ted ramasola

  • Posts: 47
  • Joined: Tue Aug 18, 2015 6:28 am

Re: Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Working

PostThu May 18, 2017 5:48 am

In my case it works, but to be clear, there is no "highlighted" area just a blinking cursor. Once you begin typing the characters do come out.
Offline

Tom Early

  • Posts: 327
  • Joined: Wed Jul 17, 2013 11:01 am

Re: Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Working

PostThu May 18, 2017 11:07 am

Sometimes not even a blinking cursor. Just type away and see what happens.
Do I love colour grading or I am simply tormented by it?
Offline
User avatar

Phil Tuggle

  • Posts: 39
  • Joined: Sun Oct 18, 2015 11:38 pm
  • Location: Sumter SC USA

SOLVED Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Work

PostThu May 18, 2017 3:37 pm

THANK you.
Tried those things without success, BUT the issue "fixed itself" this morning when I rebooted the machine. When the problem emerged, I already had three serial nodes made in the session, then the forth node decided not to let me label it as the first three did.

Well, no solution per se, but it has resolved itself just as mysteriously as when it emerged.

[SOLVED]...I guess
Offline
User avatar

waltervolpatto

  • Posts: 5441
  • Joined: Thu Feb 07, 2013 5:07 pm
  • Location: Burbank, CA

Re: Davinci Resolve 12.5 Node "Change Label" Stopped Working

PostFri May 19, 2017 4:11 pm

I got that in 12.5.5 occasionally, restart usually help...
Walter Volpatto - C.S.I.
Digital Intermediate Colorist
Fotokem, Burbank. USA
www.fotokem.com
www.coloristsociety.com

Inb4YouCanJustColorComments: yes you can, good luck with that.

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Hector Berrebi, Matt Benton, Thom Britten-Austin and 27 guests