Audio device is not recognized at all

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message

Joachim Grönert

  • Posts: 1
  • Joined: Wed Oct 11, 2017 8:45 pm

Audio device is not recognized at all

PostWed Oct 11, 2017 9:10 pm

maybe I can get help here. Although I put my UAD Apollo audio devices in and outs to 48000khz ( Windows10 soundsystem window) it isn´t even recognized by resolve. I can´t use it for recording audio ( in the patch input/output window the apollo is not mentioned at all) but on the other hand resolve is playing back audio over the apollo! When I put my onboard sound as windows standard I´ll find this in the resolve patch window but I wan´t to use the apollo because it has a much better quality.
I tried everything but it still doesn´t work.

Mark Tempany

  • Posts: 4
  • Joined: Tue Mar 08, 2016 1:41 am
  • Location: Australia

Re: Audio device is not recognized at all

PostFri Nov 03, 2017 10:41 pm

Joachim great question and "yes us too" so hope to hear some help soon!

We have AVID MBox PRO (for Pro Tools 12) with the same problem - the MBox PRO is not in the device patch option to choose - the only thing that is there happens to be our $20 webcam mic?

So seems to be a more general bug that's not recognising interfaces rather than something specific to UAD Apollo or Avid MBox PRO?

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: David Cherniack, Frank Fischer, mrhakala, Piotr Wozniacki, stevegame, Wim Van Schie and 20 guests