Dragging volume line doesn't show update whilst dragging

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Philipp Ringli

  • Posts: 5
  • Joined: Wed Jun 28, 2017 9:42 am
  • Location: Switzerland

Dragging volume line doesn't show update whilst dragging

PostWed Dec 06, 2017 9:05 am

When I drag the volume line on an audio track, there's no visual update of neither the line nor the numerical value whilst dragging. This is surely not meant to be like this. It's impossible to work with.
Anyone else bothered by this?
MacPro, 2 x 3.46 GHz 6-Core Intel Xeon, 64 GB 1333 MHz DDR3, a bunch of SSDs
USB 3.0 8TB Raid 0 external
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11263 MB, NVIDIA GeForce GTX 970 4095 MB, latest CUDA drivers
Mac OS Sierra 10.12.5
Offline

Reynaud Venter

  • Posts: 346
  • Joined: Sun May 28, 2017 9:34 am

Re: Dragging volume line doesn't show update whilst dragging

PostWed Dec 06, 2017 9:31 am

Edit page:
Image

Fairlight page:
Image
Resolve Studio 14.3 | Merging VAD 2.0.33517 | Merging HAPI
[*]MacPro 2x Quad 2.26GHz Xeon | 14GB RAM | OS X.11.6 (15G19009)
NVIDIA Quadro K620 (346.03.15f12/CUDA 8.0.83) | IntensityPro 4K (10.9.7)
[*]MBP Quad 2.3GHz | 16GB RAM | OS X.12.6 (16G1212)
Offline

Sam Steti

  • Posts: 812
  • Joined: Tue Jun 17, 2014 7:29 am
  • Location: France

Re: Dragging volume line doesn't show update whilst dragging

PostWed Dec 06, 2017 9:57 am

Philipp Ringli wrote:When I drag the volume line on an audio track, there's no visual update of neither the line nor the numerical value whilst dragging. This is surely not meant to be like this. It's impossible to work with.
Anyone else bothered by this?

+ 1. I think it disappeared with v 14
Reynaud Venter wrote:Edit page:
Image
Don't have this black squared numerical value showing up anymore...

[MacPro 8core, 2 x 980 ti, 32 Go]
Offline

Jeff Brass

  • Posts: 206
  • Joined: Wed Nov 26, 2014 7:46 am

Re: Dragging volume line doesn't show update whilst dragging

PostWed Dec 06, 2017 10:37 am

works for me on 14.1.1.005, win10.

mac issue?
Win10 Pro x64 | i7 5930k| 32GB RAM |GTX 1080 8gb | Mini Monitor | DR Studio 14.2.0.012

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Bernhard Klein, Bing [Bot], Bryan Worsley, remiac, Roen Davis, Tero Ahlfors and 28 guests