errors caching in Managed color timeline

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Kolja georges

  • Posts: 67
  • Joined: Thu Mar 31, 2016 3:53 pm
  • Location: Zalqa-Lebanon

errors caching in Managed color timeline

PostThu Mar 08, 2018 12:15 pm

Hi

We are grading a project using Davinci color managed timeline.
set up Arri log C - gamma 2.4 - luminance 500 nits- Saturation mapping.
grading going smoothly until we start caching... A change in the image colors and contrast resulting in an degraded image and clipped white . image is restored once we remove the caching. footage alexa timeline 25-1080

DDR v 14.3.0.014 / Macpro 2011 /Sierra / cuda 8.0.90 / gtx 980 / gui quadro4000 /

thanks for any feedback
Georges Kolja
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 4793
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: errors caching in Managed color timeline

PostThu Mar 08, 2018 2:45 pm

Can u select the uncompressed floating point option in the cache format settings?
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

Kolja georges

  • Posts: 67
  • Joined: Thu Mar 31, 2016 3:53 pm
  • Location: Zalqa-Lebanon

Re: errors caching in Managed color timeline

PostTue Mar 13, 2018 8:07 pm

Peter Chamberlain wrote:Can u select the uncompressed floating point option in the cache format settings?


Thank you, Peter Chamberlian.you are a savior on the forum and in facebook user group.
Georges Kolja

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Ben Richardson, Google [Bot], Nick Kurucsev and 19 guests