Search results including Timelines?

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

BrandonFreeman

  • Posts: 11
  • Joined: Wed Apr 11, 2018 4:05 am
  • Real Name: Brandon Freeman

Search results including Timelines?

PostFri May 18, 2018 3:47 pm

As my projects get more complex I like to use the search function to quickly zero in on specific timelines. Is there a way to get the search window results to include timelines? It's odd to me that it only brings up clips and am not finding a place to change that.
Offline
User avatar

Hector Berrebi

  • Posts: 470
  • Joined: Sun Mar 19, 2017 4:10 pm

Re: Search results including Timelines?

PostSun May 20, 2018 4:47 am

BrandonFreeman wrote:As my projects get more complex I like to use the search function to quickly zero in on specific timelines. Is there a way to get the search window results to include timelines? It's odd to me that it only brings up clips and am not finding a place to change that.



Hi Brandon

Are you referring to the search option in the bin window? It does show Timelines.

You can also create a new Smart Bin that only shows timelines in your project. Very useful in big complex projects
H e c t o r _ B e r r e b i
---------------------------
Colorist ~ Consultant ~ Trainer
Da Vinci Resolve Certified Instructor
Offline

Reynaud Venter

  • Posts: 511
  • Joined: Sun May 28, 2017 9:34 am

Re: Search results including Timelines?

PostSun May 20, 2018 6:11 am

There is a Timelines Bin option - discussed on Page 81 of the Manual.

“Use Timelines Bin: This option is only available to be changed before you add clips to the Media Pool; after you’ve added clips, it’s no longer available. Turning Use Timelines Bin on creates a dedicated Timelines bin in the Media Pool, at the top of the Bin List. When enabled, the Timelines bin contains all timelines in a project, and you’re prevented from putting timelines into any other bin in the Media Pool. Whenever you create or import a new timeline, it automatically appears in the Timelines bin. You can add subfolders to the Timelines bin for more specific organization.”

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: enricob, Gary Hango, goridelta, MikeRochefort, Rajiv Mudgal, Yogendra Singh and 32 guests