Using old dongle for davinci studio 15

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

arashrakhsha

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Jun 12, 2018 10:31 am
  • Real Name: Arash Rakhsha

Using old dongle for davinci studio 15

PostTue Jun 12, 2018 10:51 am

Hello
I bought my blackmagic production camera about 3 years ago. It came with a dongle of davinci resolve 11. Now that i update davinci resolve into davinci resolve 15, the dongle doesn't work anymore.

I would appreciate if you help me with this questions:
Does Davinci resolve 15 work with my old dongle?
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 4270
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Using old dongle for davinci studio 15

PostWed Jun 13, 2018 1:06 am

The dongle should work, make sure you download the Studio not the free version.
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

arashrakhsha

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Jun 12, 2018 10:31 am
  • Real Name: Arash Rakhsha

Re: Using old dongle for davinci studio 15

PostWed Jun 13, 2018 7:56 pm

Dear Mr. Chamberlain

Thanks a lot, I had installed the free version.
In our small studio in Kurdistan we all feel great and it's because of your guidance.

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Brian Salisbury and 29 guests