2nd display goes black in Fusion :(

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

2nd display goes black in Fusion :(

PostTue Aug 21, 2018 7:55 pm

Even after restarting my secondary monitor goes mostly black when loading the fusion page. Never had this issue in the last few betas.

I really need this working asap as most of the work Im doing now is in Fusion. I un-installed and re-installed Fusion 15 final and its STILL black.
Attachments
black monitor.PNG
black monitor.PNG (30.47 KiB) Viewed 286 times
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostTue Aug 21, 2018 8:12 pm

Turned secondary display off/one. That didnt work.

Reset UI settings and ended up with this... 2 panels restored but the third one still black

black screen 2.png
black screen 2.png (77.39 KiB) Viewed 168 times
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostTue Aug 21, 2018 8:16 pm

RESOLVED: (no pun intended)

What finally worked was turning off the dual display. Resetting the UI. Turning the 2nd display back on, and it worked. I think launching Fusion 9 may have been what started this mess. I had been switching back and forth between the fusion page and the edit page a lot the last couple days and never had any issues until launching Fusion 9 thismorning.
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostTue Sep 25, 2018 9:33 pm

Still having problems with fusion and black boxes. Here now is my main display. Full of black boxes and I cannot do anything in fusion. No response.

fusion black windows.PNG
fusion black windows.PNG (377.36 KiB) Viewed 107 times


Tried disabling dual monitors and resetting the UI. And it worked. Problem was my scrub bar was now at the beginning of my sequence. So I go back to my clip, go back into Fusion, and the black boxes were back! So I restarted Resolve. It booted up into the fusion page and everything was good. Did what I needed for the most part, then went back to the edit page. Needed to make one more tweak in Fusion so I went back to the fusion page and --- black boxes -- AGAIN. I cannot keep up with this. This has been happening since the beta versions and its making working in the fusion page untenable :(
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostMon Oct 01, 2018 7:03 pm

Still having problems. Now every single time I go to the fusion page this is what I am greeted with.

IMG_1951.jpg
IMG_1951.jpg (457.58 KiB) Viewed 89 times


Fusion was working SO much better in 15 and 15.1. What happened? Fusion so broken I literally am unable to use it at all anymore. Not exaggerating. I may have to downgrade.

(sorry pic is upside down. A distress signal I guess)
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostMon Oct 01, 2018 11:11 pm

Video

Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostThu Oct 11, 2018 9:15 pm

Sorry its upside down again!
IMG_1985.jpg
IMG_1985.jpg (562.81 KiB) Viewed 35 times


9 out of 10 times entering Fusion I see this. Please please fix this BMD. Fusion is completely broken if I cant see what Im doing :(
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading
Offline

Michael McCaffrey

  • Posts: 589
  • Joined: Tue Apr 14, 2015 1:30 am

Re: 2nd display goes black in Fusion :(

PostMon Oct 22, 2018 5:40 pm

15.1, 15.1.1 and now 15.1.2 Fusion is still completely broken. How long will Fusion be broken guys? :cry:

black boxes.PNG
black boxes.PNG (140.33 KiB) Viewed 12 times
Configuration:
Resolve Studio 15.1
Windows 10 Pro
16 Core AMD Ryzen Threadripper 1950X. 64GB RAM
Dual GTX 1080 Ti's
24TB RAID
Intensity Pro 4k
(1) 1080P Display, (1) 27” Display, (1) HPz24 1080P Display for Grading

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Abdul Majeed, andrewtuck1, cipioh, edgley, Miltos Pilalitos and 26 guests