Jump to: Board index » General » Fusion

Most basic question about Clone Brush (paint tool)

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

Steve Iskenderian

  • Posts: 64
  • Joined: Mon Apr 13, 2015 6:54 am

Most basic question about Clone Brush (paint tool)

PostSun Aug 02, 2015 3:26 pm

Sorry about this level of question but, how do we use the clone brush in the paint tool node?
I mean, how do we take the sample of the image we want to clone? In some program it's alt+click, in others it's the rmb, but I tried them all in fusion, nothing works.
Thank you for helping.
Offline
User avatar

Stefan Ihringer

  • Posts: 257
  • Joined: Mon Nov 10, 2014 10:40 pm
  • Location: Munich, Germany

Re: Most basic question about Clone Brush (paint tool)

PostMon Aug 03, 2015 6:09 pm

It is alt + click as far as I know (without sitting in front of Fusion right now).
blog and Fusion stuff: http://comp-fu.com/2012/06/fusion-script-macro-collection/
Offline

Steve Iskenderian

  • Posts: 64
  • Joined: Mon Apr 13, 2015 6:54 am

Re: Most basic question about Clone Brush (paint tool)

PostMon Aug 03, 2015 6:58 pm

Thank you for your help, I'll retry it

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: Frank Feijen and 32 guests