Jump to: Board index » General » Fusion

Missing frames "hold previous" won't work

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

Steve Iskenderian

  • Posts: 53
  • Joined: Mon Apr 13, 2015 6:54 am

Missing frames "hold previous" won't work

PostSun Apr 16, 2017 12:34 pm

Missing frames "hold previous" won't work.

I'm enabling "hold previous" in order to have the last frame stick because the footage is shorter than the rest of the comp, but the frame goes blank anyway and won't hold.

What am I missing?

Thank you for helping.
Offline
User avatar

michael vorberg

  • Posts: 672
  • Joined: Wed Nov 12, 2014 8:47 pm
  • Location: stuttgart, germany

Re: Missing frames "hold previous" won't work

PostSun Apr 16, 2017 5:47 pm

The loader range is defined in the global in/out setting
The "hold previous" option is only for missing frames in the range
You can lengthen the loader in the timeline by dragging the end of the range or use the "extend last frame" setting in the loader options (sorry for missing the right terms, just writing out of my head without fusion in front of me)
Offline

Sander de Regt

  • Posts: 448
  • Joined: Thu Nov 13, 2014 10:09 pm

Re: Missing frames "hold previous" won't work

PostSun Apr 16, 2017 7:19 pm

just writing out of my head without fusion in front of me

I didn't think there was ever such a time for you :-)
Offline

Steve Iskenderian

  • Posts: 53
  • Joined: Mon Apr 13, 2015 6:54 am

Re: Missing frames "hold previous" won't work

PostMon Apr 17, 2017 3:09 am

Thank you michael :)

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests