Jump to: Board index » General » Fusion

Problem of render

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

moore_wang

  • Posts: 21
  • Joined: Mon Sep 17, 2018 1:47 am
  • Real Name: wangjian

Problem of render

PostTue Jan 15, 2019 9:42 am

When I try to render a sequence of pictures and some pics in this sequence are missed. Sometimes the render task run success, but sometimes fail. Is there anyone know why that occurs, and how to avoid it.
Thank you.
Offline

xunile

  • Posts: 278
  • Joined: Mon Apr 23, 2018 5:21 am
  • Real Name: Eric Eisenmann

Re: Problem of render

PostTue Jan 15, 2019 7:23 pm

Try purging your render cache before rendering.
Win 10 Home
Intel Core I7-7700HQ 32 GB 1 TB NVME SSD 1 TB SATA SSD
GTX-1060-6GB
Resolve 15.2.4
Offline

moore_wang

  • Posts: 21
  • Joined: Mon Sep 17, 2018 1:47 am
  • Real Name: wangjian

Re: Problem of render

PostThu Jan 17, 2019 10:08 am

xunile wrote:Try purging your render cache before rendering.

Thank you for your reply, but I can not find how to purging the render cache in fusion, please tech me how.
Offline

Stefan Kirste

  • Posts: 122
  • Joined: Wed Jul 30, 2014 8:45 am

Re: Problem of render

PostThu Jan 17, 2019 11:04 am

in the right corner, where your used ram is displayed -> RMB

BUT, i think this is not what you looking for.

to your question: if u have a loader in the foreground of a merge, the rendering will go on, if it is missing.
But, if the loader is the background at all, then the rendering stops.
how to avoid? try not to use missing pics ;) or merge them over a black background-node wit alpha 0.

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests