Jump to: Board index » General » Fusion

Splines not showing up after pasting nodes.

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

DoubleTwistedCoil

  • Posts: 12
  • Joined: Thu Sep 26, 2019 1:30 pm
  • Real Name: Dominik Bargiel

Splines not showing up after pasting nodes.

PostTue Oct 01, 2019 7:36 pm

Hello!
After copying a node with some animations/keyframes new created node isn't showing splines in Spline editor. The same thing occurs when I Ungroup a group - keyframes disappear from spline editor. I have this problem in Fusion standalone and in Resolve. I have tried reinstalling applications and there's no change in apps behavior. I've checked and this problem is occurring in every Resolve 16 version and in latest Resolve 15.
This is really screwing up my workflow. The splines will come back when i reset Resolve/Fusion and SOMETIMES when i change tabs in Resolve.

My laptop:
Windows 10 Home 10.0.17763 Build 17763
Processor Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz
Memory (RAM) 24.0 GB
Nvidia GTX 1050 4GB

Bottom nodes branch - everything as it should be.
Image

Top nodes branch which was copied from bottom one - no splines visible. But keyframes are there.
Image

I didn't found any trace of this bug online.
What could I do?
Offline

Saad Shah

  • Posts: 42
  • Joined: Sun Dec 30, 2018 5:36 pm
  • Real Name: Saad Shah

Re: Splines not showing up after pasting nodes.

PostFri Oct 04, 2019 5:06 pm

Try to uncheck "show only selected tool" from the three dots on top of the spline editor, that might help.

Might be a bug, because I see the problem when I copy nodes too.

Sadi
Youtube Channel: Gargoyles At Work
Offline

DoubleTwistedCoil

  • Posts: 12
  • Joined: Thu Sep 26, 2019 1:30 pm
  • Real Name: Dominik Bargiel

Re: Splines not showing up after pasting nodes.

PostWed Oct 09, 2019 5:15 am

I've tired that. This does not help.
Offline

jayfro

  • Posts: 3
  • Joined: Thu Jul 11, 2019 2:37 am
  • Real Name: Jason Frausto

Re: Splines not showing up after pasting nodes.

PostThu Oct 10, 2019 2:29 am

I've experienced this for months. Doing tons of motion text in Fusion and need the abilityt to copy and paste those nodes etc. I've messaged Black Magic many times about this. I'm assuming a fix is coming soon and that the Spline area will be available when copying and pasting nodes in Fusion. I'm running Windows 10, not sure if this is an issue on Mac OS. Also, would love to see faster caching of Fusion heavy comps, Final Cut Pro X runs circles around Fusion when it comes to being able to play back your motion graphics. It's crazy to me that my 2018 13 inch macbook pro can do text reveals with masks with instant playback but Fusion has to cache these to play them back on a machine with much more powerful hardware. i9 9920x, 2080ti, editing off of super fast SSD's and render caching off super fast SSD's.
Offline

avodahteam

  • Posts: 7
  • Joined: Thu Mar 07, 2019 12:45 am
  • Real Name: Sophie White

Re: Splines not showing up after pasting nodes.

PostThu Oct 10, 2019 8:40 pm

Hi there,

I get this all the time but my workaround is to disconnect the pasted node's input/output from any other nodes and then reconnect it. It's kind of like you need to remind Fusion of its new connection points :)

I hope that helps!
www.avodah.co.nz

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests