move media to a different bin

Do you have questions about Desktop Video, Converters, Routers and Monitoring?
  • Author
  • Message
Offline

David Baud

  • Posts: 25
  • Joined: Fri Aug 24, 2012 6:20 pm
  • Location: Denver - Paris

move media to a different bin

PostWed Nov 07, 2012 5:41 pm

Resolve 9.0.3 on Mac

I must be missing something obvious here, since I have done it in the past successfully:

In the Media page, in the Media pool I created a new bin. Now I would like to move some media from a different bin to that new bin: I thought (and I check the manual) if I select the media and drag it to the new bin, then it will move. In my case nothing happened, no matter if I drag to the name of the bin or the little arrow in front... is it possible that the media is lock in place somehow? am I missing a step?

I quit Resolve and restarted to refresh everything.

Thanks,
David Baud
Post & VFX
K O S M O S P R O D U C T i O N S
Denver - Paris
www.kosmos-productions.com
Offline
User avatar

John Tissavary

  • Posts: 175
  • Joined: Mon Sep 10, 2012 12:07 am
  • Location: Vancouver, BC

Re: move media to a different bin

PostWed Nov 07, 2012 9:15 pm

I have this problem, but only in list mode. If I switch to Icon view mode then I can select, drag, & drop clips from one bin to the other.

JT
John Tissavary
senior colorist
PostPro Media
Offline

David Baud

  • Posts: 25
  • Joined: Fri Aug 24, 2012 6:20 pm
  • Location: Denver - Paris

Re: move media to a different bin

PostFri Nov 09, 2012 5:28 am

John wrote:I have this problem, but only in list mode.


Thank you John. Switching to icon view made it work. It looks like sometimes it does work in list view. So I guess this could be considered as a bug :-)
David Baud
Post & VFX
K O S M O S P R O D U C T i O N S
Denver - Paris
www.kosmos-productions.com

Return to Post Production

Who is online

Users browsing this forum: Andy Coulthurst, Soundmixdude and 10 guests