Decklink duo (not 2) recognized but plays garbled output

Do you have questions about Desktop Video, Converters, Routers and Monitoring?
  • Author
  • Message
Offline

Michael Tiemann

  • Posts: 271
  • Joined: Fri Jul 05, 2013 11:22 am

Decklink duo (not 2) recognized but plays garbled output

PostSun Feb 04, 2018 12:42 pm

I have an original Decklink Duo card. Desktop Video Assistant is happy to help me set it up. The output over HD SDI is very garbled. If I play SMPTE color bars or a SMPTE grayscale chart I can tell the difference, but mostly the screen is playing as if it's trying to decode a signal from an alien planet that has a totally different concept of video sync.

I'm using Desktop Video 10.9.7, iMac Pro running 10.13.3, and connecting to the Decklink Duo card via a SONNET TB3 enclosure. In that enclosure I also have a RED ROCKET-X card and a Sonnet 4x USB-3 Allegro Pro card.
MacOS Sierra Version 10.13.5
iMac Pro (2017)
3 GHz Intel Xeon W
64GB 2666 MHz DDR4
Radeon Pro Vega 64 16 GB
Red Rocket-X in Sonnet III-D via Thunderbolt 3
Offline

Michael Tiemann

  • Posts: 271
  • Joined: Fri Jul 05, 2013 11:22 am

Re: Decklink duo (not 2) recognized but plays garbled output

PostSun Feb 04, 2018 1:16 pm

I just tried monitoring a video clip from Media Express. It works perfectly, so I blame Resolve 14.3. I'll post over there...
MacOS Sierra Version 10.13.5
iMac Pro (2017)
3 GHz Intel Xeon W
64GB 2666 MHz DDR4
Radeon Pro Vega 64 16 GB
Red Rocket-X in Sonnet III-D via Thunderbolt 3

Return to Post Production

Who is online

Users browsing this forum: Alexandre Garacotche and 8 guests