Desktop Video 10.9.11

Do you have questions about Desktop Video, Converters, Routers and Monitoring?
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Johannes Jonsson

  • Posts: 77
  • Joined: Mon May 01, 2017 2:35 pm
  • Location: Iceland

Desktop Video 10.9.11

PostSun Feb 18, 2018 11:41 am

Has someone had any problems after installing Desktop Video 10.9.11 on Windows PC?
I Installed Desktop Video 10.9.11 on my windows 10 system and always when I try to export H264 from like Edius WG9 it is painfully slow exporting and the PC shuts down and restarts. When back up again its the same and the resource monitor shows only CPU total and Service CPU usage.
I need to reboot my system and go to the bios and set all settings back to get all CPU´s back in resource monitor but it always goes the same again and again when I try to export H264. Also does the same if I set the bios to default settings.
When I uninstall the Desktop Video 10.9.11 and install Desktop Video 10.9.10 every thing is fine.
I have tried installing and reinstalling again and again, back and forth the Desktop Video 10.9.10 and Desktop Video 10.9.11, rebooting the PC after each Uninstall and install.
I have not had the time to test exporting to other formats or other programs, I were in a hurry so I finally just went back to Desktop Video 10.9.10 and staid there.
Johannes
Offline
User avatar

Johannes Jonsson

  • Posts: 77
  • Joined: Mon May 01, 2017 2:35 pm
  • Location: Iceland

Re: Desktop Video 10.9.11

PostMon Feb 19, 2018 10:56 am

If anyone has an idea how to fix this, if fixable would be really thankful.
Johannes

Return to Post Production

Who is online

Users browsing this forum: Andrew Kolakowski, Google [Bot] and 7 guests