UltraStudio MiniMonitor problem

Do you have questions about Desktop Video, Converters, Routers and Monitoring?
  • Author
  • Message
Offline

Alex Potemkin

  • Posts: 84
  • Joined: Tue Nov 01, 2016 9:27 pm
  • Location: Queens, NY

UltraStudio MiniMonitor problem

PostWed May 16, 2018 6:50 pm

hello.
I have the problem with video monitoring.

My setup is:
- Dell Alienware 17R4 (16Gb RAM, NVIDIA 1070) with Thunderbolt 3 port
- CableMatters Thunderbolt 3 to 2 adapter
- UltraStudio MiniMonitor
- DaVinci 15B2
- the latest DesktopVideo

The external monitor is connected via HDMI to the MiniMonitor; MiniMonitor is connected to the CableMatter adapter, which is connected to the Thunderbolt 3 port.

It worked without any problems.

Now, I connected this setup after the long pause. And oops. Nothing happens. I have just the black screen when I'm playing something in DaVinci.

The external monitor receiving the signal - when I disconnecting the MiniMonitor or the PC, the message "no signal" appeared, when I connecting it back, the black screen is returning.

The Desktop Video app can see the Mini Monitor attached; in the Thunderbolt software it appearing as allowed device; the cable itself is works (I tested it directly, and I tested an another HDMI cable).

When the problem can be?
Alex Potemkin
http://yourphoto.nyc
http://yourphoto.biz
http://getty.yourphoto.biz
http://istock.yourphoto.biz
http://alexpotemkin.com

Return to Post Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests