End-To-Playhead - Not Working

  • Author
  • Message
Offline

freshman

  • Posts: 15
  • Joined: Mon Jan 28, 2019 10:38 pm
  • Real Name: Caleb Couch

End-To-Playhead - Not Working

PostThu Jun 20, 2019 7:55 pm

I'm not able to roll the end to playhead. Start-to-Playhead IS working.

Trim / Roll / End-To-Playhead

Neither the menu or the shortcut seem to work. Anyone else having this issue.

Worked in 15. -- Maybe I'm missing something? Maybe a bug?

Thank you!
Offline

s8nto_vcf

  • Posts: 2
  • Joined: Mon Aug 12, 2019 12:42 pm
  • Real Name: Vicente Sabater

Re: End-To-Playhead - Not Working

PostMon Aug 12, 2019 12:46 pm

Hi, same problem. Resize and ripple works fine, but roll-end to playhead doesn't work.

I'm editing in version 16.0.0.050.

Thanks!
Offline

Jim Simon

  • Posts: 5173
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: End-To-Playhead - Not Working

PostMon Aug 12, 2019 6:35 pm

Both commands perform a Start to Playead in Studio 16.1b1 for Windows. They both do the same thing.

Weird.
Offline

gregtallent

  • Posts: 1
  • Joined: Mon Nov 11, 2019 1:19 pm
  • Real Name: Greg Tallent

Re: End-To-Playhead - Not Working

PostMon Nov 11, 2019 1:21 pm

Same problem here.. End-to and Start-to playhead, both not working. Have tried changing tabs, changing projects and restarting DR .. and still not working.

It's happened before.. seems the problem comes and goes.

Return to DaVinci Resolve Beta Feedback

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 13 guests