Temporal NR on compound clip

  • Author
  • Message
Offline

mm0nst3r

  • Posts: 8
  • Joined: Wed Apr 10, 2019 5:21 pm
  • Real Name: Maksim Medushkin

Temporal NR on compound clip

PostSat Jul 13, 2019 11:29 am

Temporal noise reduction does not work on any compound clip on any b16 version.
It is applied to the node - but not being processed, which can be verified both by result and rendering speed.
Tested on multiple systems both Mac and PC.
Offline

Kenzo

  • Posts: 29
  • Joined: Sat May 04, 2013 6:04 pm
  • Real Name: Eryk Rogozinski

Re: Temporal NR on compound clip

PostSat Jul 13, 2019 11:46 am

On multicamera clips doesn't work too.
Offline

Kye Leslie

  • Posts: 82
  • Joined: Sun Mar 12, 2017 7:18 am

Re: Temporal NR on compound clip

PostMon Jul 15, 2019 4:03 am

Running DR Studio v16b6 and noticed that Temporal NR isn't working in Timeline nodes (does nothing), but does work when applied to the clips individually.

(I should point out that I'm not talking about compound clips, just standard clips, but I thought I'd post here instead of creating a new thread)

Mac OSX 10.13.6
Offline

vivoices

  • Posts: 122
  • Joined: Sun Apr 22, 2018 9:15 am
  • Real Name: Udo Jansen

Re: Temporal NR on compound clip

PostSat Jul 20, 2019 6:07 pm

+1

16b6 uses processing power while rendering but no resulting NR shows in the rendered file.
Compound and MC clips.
Udo Jansen

Win 10 Pro 1903, Resolve Studio 16.1 b1, Dual 6 core Xeon @ 3.5GHz (24 threads), 96 GB ECC RAM, Nvidia Quadro P4000 (8GB VRAM) 431.70 NSD, 10TB SSDs, Intensity Pro 4K | Nuendo, Wavelab, RX
Online

kobayashi

  • Posts: 33
  • Joined: Mon May 27, 2019 4:27 pm
  • Real Name: Alessandro Zanoboni

Re: Temporal NR on compound clip

PostSat Jul 20, 2019 10:50 pm

Can confirm that placing TNR in timeline nodes is processed but not present in final render

Studio b6 on Linux

I'll try and report for compound clips
Online

kobayashi

  • Posts: 33
  • Joined: Mon May 27, 2019 4:27 pm
  • Real Name: Alessandro Zanoboni

Re: Temporal NR on compound clip

PostSun Jul 21, 2019 8:20 am

yep, applying TNR to a compound clip also doesn't work.
Offline

cadeg_rsh

  • Posts: 89
  • Joined: Tue Jun 05, 2018 5:46 pm
  • Real Name: Roman Shigaev

Re: Temporal NR on compound clip

PostSun Jul 21, 2019 8:32 am

So, I wrote about TN also. Some times it work as usually only after restarting DVR.
Sometimes have strange behavior of compare (with stills) — it doesn't works as you expect. You select «compare», double click on stills, and it works only on live preview. If you try move out mouse from stills preview — it doesn't work
Offline

vivoices

  • Posts: 122
  • Joined: Sun Apr 22, 2018 9:15 am
  • Real Name: Udo Jansen

Re: Temporal NR on compound clip

PostThu Jul 25, 2019 5:03 am

The issue still remains in 16B7.
No temporal NR in compound and multicam clips.
Udo Jansen

Win 10 Pro 1903, Resolve Studio 16.1 b1, Dual 6 core Xeon @ 3.5GHz (24 threads), 96 GB ECC RAM, Nvidia Quadro P4000 (8GB VRAM) 431.70 NSD, 10TB SSDs, Intensity Pro 4K | Nuendo, Wavelab, RX

Return to DaVinci Resolve Beta Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests