ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

scottychops

  • Posts: 4
  • Joined: Sat Feb 23, 2013 12:27 pm

ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

PostSun Jul 28, 2013 8:02 pm

Hi,

I was just wondering if anyone had any HDMI device working with the ATEM Production Studio 4k?

The 4.0 Release had all devices working even if they came with a lovely Green screen.

4.1 No devices work period.

Devices Tested are Canon Rebel Series, Xbox 360, Sony nex fs100.

Are blackmagic going to fix this broken product?
Offline

Matt Hoving

  • Posts: 27
  • Joined: Mon Jul 01, 2013 3:22 pm
  • Location: Stockholm, Sweden

Re: ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

PostThu Aug 01, 2013 9:55 am

Ye, the colour space converters are currently not working. Tis a known issue, sadly.
Offline

Hakan Taube Lyxzen

  • Posts: 471
  • Joined: Thu May 09, 2013 10:13 pm

Re: ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

PostFri Aug 02, 2013 5:06 pm

Can someone test the new 4.1.1 update to see if this solves the problem.

Hakan
Hakan Taube Lyxzen
prostreaming.se
Offline

Jim Randall

  • Posts: 8
  • Joined: Mon Dec 10, 2012 12:57 am
  • Location: Downeast Maine

Re: ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

PostFri Aug 02, 2013 11:14 pm

Hatl wrote:Can someone test the new 4.1.1 update to see if this solves the problem.

Hakan

My MacBook now works via HDMI. :)
Offline

evilb66

  • Posts: 195
  • Joined: Sat Jan 19, 2013 3:20 am

Re: ATEM Production Studio 4K - HDMI Doesn't Work

PostSat Aug 03, 2013 12:53 am

(about time, ordering PS4K now)
the first part of my real name is Mr B. if that's not enough for bmd, please cancel my registration to this site. then i will re-register with a new email and fake name anyway.

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 11 guests