Full screen in ATEM Software Control

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

carlosowusu

  • Posts: 82
  • Joined: Fri Feb 01, 2013 11:22 am

Full screen in ATEM Software Control

PostFri Aug 02, 2013 12:32 pm

Hi,

Just wondering...when are we getting full screen and undockable tabs in the
ATEM software control? Version 4.2 or 5.0? Please it would help so much!

Thanks
Carlos
Offline

Rob Hargreaves

  • Posts: 109
  • Joined: Wed Sep 26, 2012 6:02 pm

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostFri Aug 02, 2013 3:29 pm

carlosowusu wrote:Hi,

Just wondering...when are we getting full screen and undockable tabs in the
ATEM software control? Version 4.2 or 5.0? Please it would help so much!

Thanks
Carlos


+1
Now that most of us have display of 1440x900 and larger.
It would be great to get a Macbook Retina optimised software control panel!
Offline

Quinn Quality

  • Posts: 165
  • Joined: Thu Sep 27, 2012 1:35 pm
  • Location: The Netherlands

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostFri Aug 02, 2013 8:56 pm

Meanwhile, you could choose ATEM 2 M/E in the window preset, this will give you a full screen and work great for me. The tabs are still locked, sorry.
Qmedia.nu
Lijnbaan 16
1969 NE Heemskerk
The Netherlands
Offline

Scott Ryan

  • Posts: 350
  • Joined: Sat Jan 19, 2013 3:27 am

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostSat Aug 03, 2013 6:41 am

+1 would really like the ability to full screen and unlockable tabs so we can move them to other attached screens.
Offline

TonyThigpen

  • Posts: 71
  • Joined: Mon Sep 03, 2012 1:52 pm

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostSat Aug 03, 2013 3:28 pm

You can run the Software Control program from multiple computers, which allows one to handle the video and one the audio.
I have not tried to run the program twice on the same computer, but it might be worth a try. Put one instance on each monitor. If it works, it would give the effect of undockable tabs.
My 1 M/E is at church, so I can't test it today. If someone tries it, let us know the result.
Offline

raver

  • Posts: 12
  • Joined: Fri Aug 24, 2012 5:41 am

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostSun Aug 04, 2013 10:45 am

TonyThigpen wrote:I have not tried to run the program twice on the same computer, but it might be worth a try. Put one instance on each monitor. If it works, it would give the effect of undockable tabs.
My 1 M/E is at church, so I can't test it today. If someone tries it, let us know the result.


with a 2 M/E it's working on an i7
Offline

Quinn Quality

  • Posts: 165
  • Joined: Thu Sep 27, 2012 1:35 pm
  • Location: The Netherlands

Re: Full screen in ATEM Software Control

PostSun Aug 04, 2013 1:05 pm

or add your iPad as a audio control, there are app's available to do this.
Qmedia.nu
Lijnbaan 16
1969 NE Heemskerk
The Netherlands

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests