LTC to embedded SDI VITC - ATEM 1 M/E and 2 M/E

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

c0ntact0

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Jul 25, 2013 5:03 pm

LTC to embedded SDI VITC - ATEM 1 M/E and 2 M/E

PostSat Aug 03, 2013 4:08 pm

Hi,

It's possible to send the incoming LTC as embedded VITC to the PGM an AUX SDI outputs?
Have the ATEM switcher a internal TC generator? If yes, can this TC be sent to the PGM and AUX SDI outputs?
Why Blackmagic do not have a block diagram of the switchers? Block diagrams are great to analyse what we really can do with the equipment before we buy it.

Best regards.

Rui Loureiro
Offline

c0ntact0

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Jul 25, 2013 5:03 pm

Re: LTC to embedded SDI VITC - ATEM 1 M/E and 2 M/E

PostFri Oct 18, 2013 11:53 pm

Hello!!!!!
Offline
User avatar

Liam Kennedy

  • Posts: 2110
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 5:52 am
  • Location: Pasadena, CA

Re: LTC to embedded SDI VITC - ATEM 1 M/E and 2 M/E

PostSat Oct 19, 2013 12:36 am

I'm guessing your original question was not all that important to you either?. After all it's taken you this long to post your "hello!"

All I know is the timecode in to the ATEM is a subject brought up every now and then.. But it seems it doesn't quite work as expected/needed.

Maybe your "hello!!!!" will result in a more explicit answer. Hopefully it will.
ATEM 1/ME, TVS, Hyperdeck Studio, Fujitsu Lifebook NH751 USB3

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: Robert Mungillo and 11 guests