ATEM 1ME Intermittent Multi-view

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

timgregory

  • Posts: 173
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:32 am

ATEM 1ME Intermittent Multi-view

PostMon Sep 23, 2013 1:59 pm

Hi,

Since updating to 4.** I have had the HDMI multi-view intermittently loose signal for a couple of seconds. This has been bearable but when I used it yesterday it was dropping out all the time.
Interestingly this seems to settle down after the 1ME has been on for a while and stops dropping out so it doesn't appear to be a overheat issue.
The SDI multiview output doesn't drop out.

Has anyone else had this issue?

I haven't got round to downgrading the firmware yet / trying a different monitor and the usual troubleshooting process, other than check all the HDMI connections are good.

Thanks,

Tim
Offline

Scott B

  • Posts: 81
  • Joined: Sat Sep 22, 2012 7:43 pm

Re: ATEM 1ME Intermittent Multi-view

PostSat Oct 19, 2013 10:10 am

i had this issue only on my multi viewer HDMI output. i added fans to keep is cool and never had any issues again.
Offline

timgregory

  • Posts: 173
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:32 am

Re: ATEM 1ME Intermittent Multi-view

PostMon Oct 21, 2013 9:56 am

Thanks,

I reseated all the cables between my ATEM and patch panel and that seemed to resolve the issue.

It just happened to coincide with updating the firmware.

Tim

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot], Xtreemtec, Zach Schuster and 13 guests