Decklink Duo 2 not showing Input Options

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Zach Schuster

  • Posts: 54
  • Joined: Tue Jul 01, 2014 4:37 pm
  • Location: St. Paul, MN

Decklink Duo 2 not showing Input Options

PostMon Nov 05, 2018 8:59 pm

Today I installed a Decklink Duo 2 for the first time. I installed the latest Desktop Video software and upon installing the software it prompted me to install a driver update. I proceed with the update.

Upon reviewing the user manual, something is not right. I am only seeing Video Output as an option and I'm not really seeing anything in the connector mapping that suggests mapping a device as an in or out.

Is there a problem with the latest software? Did I miss something obvious?

Thanks,

Zach
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (30.07 KiB) Viewed 302 times
Zach Schuster
SuiteCG- Scorebug Controllers and StatCrew Data Translators for Broadcast CGs
www.suitecg.com
Offline

Joseph Villegas

  • Posts: 40
  • Joined: Tue Aug 12, 2014 3:10 pm

Re: Decklink Duo 2 not showing Input Options

PostTue Nov 06, 2018 1:07 am

What you wanna do?

If you want to use the 4 port as inputs, in each "connector" tab, must select "SDI - number of port"

If you want to use, ex: port 1 and 2 as synchronous outputs, must select in Decklink Duo (1) "connector" tab "SDI 1&2"

You got it?

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests