Render glitches (5770 and Resolve 9.0.3)

Do you have questions about Desktop Video, Converters, Routers and Monitoring?
  • Author
  • Message
Offline

Mathieu Marano

  • Posts: 201
  • Joined: Sat Oct 20, 2012 12:05 pm
  • Location: Montreal

Render glitches (5770 and Resolve 9.0.3)

PostFri Oct 26, 2012 8:48 pm

Hi Guys,
I need to render a show on 9.0.3 on a MacPro with a Radeon 5770 and I get random glitches on random shots. Parts of the image turn blue or yellow like in the following image. The glitches never occur at the same place but always on the same clips that somehow involve the saturation control.

The show is 1080i50 in ProRes HQ.

Here is an exemple (the yellow spots). Tell me what you think.

Screen Shot 2012-10-26 at 4.45.17 PM.png
Screen Shot 2012-10-26 at 4.45.17 PM.png (769.22 KiB) Viewed 476 times
Mathieu Marano
www.cineground.com

#1: MacPro 3,5GHz 8-core, 32GB RAM, 2x D700 6GB, Ultrastudio 4K
#2: P900, 2x 3.1GHz 10-core, 128GB RAM, 2 x GTX 1080Ti, Decklink 4K 12G
#3: P500, 2x 2.6GHz 6-core, 64GB RAM, 2x Quadro 5200, W10, Decklink HD Extreme 3
Offline

Mathieu Marano

  • Posts: 201
  • Joined: Sat Oct 20, 2012 12:05 pm
  • Location: Montreal

Re: Render glitches (5770 and Resolve 9.0.3)

PostFri Oct 26, 2012 9:41 pm

So the 5770 is only supported in Mountain Lion.
Mathieu Marano
www.cineground.com

#1: MacPro 3,5GHz 8-core, 32GB RAM, 2x D700 6GB, Ultrastudio 4K
#2: P900, 2x 3.1GHz 10-core, 128GB RAM, 2 x GTX 1080Ti, Decklink 4K 12G
#3: P500, 2x 2.6GHz 6-core, 64GB RAM, 2x Quadro 5200, W10, Decklink HD Extreme 3

Return to Post Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests