Jump to: Board index » General » Fusion

how to add tools to the operator bar?

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Simon Dayan

  • Posts: 156
  • Joined: Tue Feb 04, 2014 10:39 am
  • Location: West Hollywood, Los Angeles,CA

how to add tools to the operator bar?

PostThu Nov 27, 2014 9:12 am

Hi,
fusion is amazing i really like the work flow,it is easy to learn
i can't find the way how to customize the Operator bar any advice?

Cheers!
Offline
User avatar

Eric Westphal

  • Posts: 209
  • Joined: Thu Nov 20, 2014 1:59 pm

Re: how to add tools to the operator bar?

PostThu Nov 27, 2014 4:47 pm

Hi Zoomex.

Just RMB on the operator bar.
From the upcoming dialog you can then add new tools/macros/scripts to the existing bar,
remove tools from the bar, or create new bars to your liking.

Cheers.

Eric.
my hovercraft is full of eels.
Offline

Derek Serra

  • Posts: 20
  • Joined: Mon Nov 10, 2014 3:12 pm

Re: how to add tools to the operator bar?

PostThu Nov 27, 2014 6:15 pm

Right click on the Operator Bar. A window will open when you do that, and you can customize from there.
Offline
User avatar

Simon Dayan

  • Posts: 156
  • Joined: Tue Feb 04, 2014 10:39 am
  • Location: West Hollywood, Los Angeles,CA

Re: how to add tools to the operator bar?

PostThu Nov 27, 2014 7:38 pm

Thanks Derek! 8-)

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: plamenmarinov and 15 guests