Hypderdeck Mini SDI loop through

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

nathandumoulin

  • Posts: 135
  • Joined: Sun Dec 28, 2014 5:41 pm

Hypderdeck Mini SDI loop through

PostWed Mar 07, 2018 12:31 pm

I can't seem to find it in the documentation, but when running in record mode, does the Hypderdeck Mini SDI output (A or B) act as a loop through? Hoping this is the case, as I'd like to use it to record camera ISOs before sending them to the ATEM.

Thanks!
Offline

Tony Rivera

Blackmagic Design

  • Posts: 3273
  • Joined: Mon Aug 12, 2013 4:52 pm
  • Real Name: Tony Rivera

Re: Hypderdeck Mini SDI loop through

PostWed Mar 07, 2018 11:03 pm

That's correct. They will loopout the signal being ingested to the device while capturing.
Support: http://www.blackmagicdesign.com/support
Info: http://www.blackmagicdesign.com/company

Follow us on Instagram:
@blackmagicnewsofficial
Offline
User avatar

nathandumoulin

  • Posts: 135
  • Joined: Sun Dec 28, 2014 5:41 pm

Re: Hypderdeck Mini SDI loop through

PostThu Mar 08, 2018 2:30 am

Excellent. Much appreciated Tony!
Offline

Raphaël Jacquot

  • Posts: 288
  • Joined: Wed Aug 29, 2012 4:15 pm

Re: Hypderdeck Mini SDI loop through

PostThu Mar 08, 2018 1:38 pm

Tony Rivera wrote:That's correct. They will loopout the signal being ingested to the device while capturing.

I was wondering the same thing yesterday, thinking "shouldn't this thing have a loopout plug next to the in plug ?"
good to know

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests