Is an automated slideshow possible?

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

SquirtTheClown

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Jan 17, 2019 2:28 am
  • Real Name: Barry Newton

Is an automated slideshow possible?

PostThu Jan 17, 2019 2:33 am

Hi All,

First time here, and a bit of a noob.

Ive got an 'ATEM Television Studio HD' unit running into multiple screens and im wondering if I can load up multiple images into the media player and somehow just have them transition from one image to the next automatically? Think of an 'announcement slides showing before an event while people are registering' type scenario.

Thanks in advance,

Barry
Offline
User avatar

Baz

  • Posts: 551
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 5:06 am
  • Location: Sydney, Australia

Re: Is an automated slideshow possible?

PostThu Jan 17, 2019 11:23 pm

Use the ATEM Macro function. They can also be programmed to be recursive.

Baz

MISC
U/S Express, SmartviewDuo, SmartScopeDuo, Teranex 2D, Web Pres, 5/7 Vid Assists
VIDEOHUB
Smart 12x12
12x24
72x144
HYPERDECK
Studio, Shuttle, Studio Mini
ATEM
2me4K, 2me, TVS, TVS HD, CamConvs, StudioConvs, Studio Cams, Micro Studio Cam
Offline

Kevin Copeland

  • Posts: 104
  • Joined: Wed Jul 01, 2015 8:42 pm

Re: Is an automated slideshow possible?

PostThu Jan 17, 2019 11:36 pm

I purchased the ATEM Advancer for about $3 and it works great. I don't know if it's still available. It lets you pick which images to cycle through that are loaded in your media pool. Select how long to keep it up, and which Media Player to play it out to.

kc
Offline

SquirtTheClown

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Jan 17, 2019 2:28 am
  • Real Name: Barry Newton

Re: Is an automated slideshow possible?

PostThu Jan 17, 2019 11:38 pm

Both GREAT answers, thanks so much.

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests