Cannot load existing project or create new- just crashes

  • Author
  • Message
Offline

jmbillings

  • Posts: 3
  • Joined: Mon Apr 15, 2019 7:48 pm
  • Real Name: James Billings

Cannot load existing project or create new- just crashes

PostMon Apr 15, 2019 7:59 pm

I updated today from v14 to v16 (I never tried 15)
After the DB upgrade, loading any existing projects led to the application just quitting - initially with a "send error report" screen.
If I now try a new untitled project, it just quits without error. I don't see any obvious clues in the debug log so a bit lost as to what to try.
I've rebooted, checked for driver update (there isn't one)
I'm using a Dell XPS 15 with Nvidia GTX 1050 onboard graphics, 16GB Ram.

Debug log attached (renamed to zip, apparently .txt not allowed) - I won't attach the .dmp as it's over 500Mb!

Any suggestions?
Attachments
ResolveDebug.txt.zip
(32.74 KiB) Downloaded 2 times
Offline

Rohit Singhal

Blackmagic Design

  • Posts: 184
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 11:07 am

Re: Cannot load existing project or create new- just crashes

PostTue Apr 16, 2019 4:18 am

Can you see if your are on the latest Nvidia driver?
Rohit Singhal
DaVinci Resolve Software Development
Blackmagic Design
Offline

jmbillings

  • Posts: 3
  • Joined: Mon Apr 15, 2019 7:48 pm
  • Real Name: James Billings

Re: Cannot load existing project or create new- just crashes

PostTue Apr 16, 2019 8:01 am

I will check tonight- Windows Update didn't offer anything, but there may well be a new driver from the manufacturer website I can download.
Offline

Shrinivas Ramani

Blackmagic Design

  • Posts: 402
  • Joined: Wed Sep 20, 2017 10:19 am

Re: Cannot load existing project or create new- just crashes

PostWed Apr 17, 2019 4:16 am

Please use the drivers suggested by Nvidia, and opt for a clean installation, or use a utility like DDU to clear the display drivers.
Offline

jmbillings

  • Posts: 3
  • Joined: Mon Apr 15, 2019 7:48 pm
  • Real Name: James Billings

Re: Cannot load existing project or create new- just crashes

PostWed Apr 17, 2019 4:51 pm

Thanks- I did a "clean install" of the latest drivers and can now start a new project and load existing ones.
Not tried anything else yet, but at least it's working!

Thanks for the help

Return to DaVinci Resolve 16 BETA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests