Can you developers program input monitoring?

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

nelsonmay

  • Posts: 7
  • Joined: Sat Sep 30, 2023 3:29 am
  • Location: Atlanta, GA
  • Real Name: Nelson May

Can you developers program input monitoring?

PostSat Sep 30, 2023 3:35 am

iPhone 14 BM Camera app.

I am doing some gorilla shooting and bought a sarmonic SR-EA2D interface that patches audio in though the lighting port. I reached out to Sarmonic Tech support and they say that they contact all camera app developers to add this feature. There is an input to run line audio and a headphone jack to monitor audio. You can hear audio though the SR, but only on playback.

Is this something you guys can do? This is an annoyance if you are patching in a single lav or boom mic.

Thanks.
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 13716
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Can you developers program input monitoring?

PostSun Oct 01, 2023 1:47 pm

They can contact me.
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

nelsonmay

  • Posts: 7
  • Joined: Sat Sep 30, 2023 3:29 am
  • Location: Atlanta, GA
  • Real Name: Nelson May

Re: Can you developers program input monitoring?

PostSun Oct 01, 2023 2:41 pm

I have this guy's email from tech support. Do you want to send me a PM with your email or contact info? He sounds like he is directly responsible for his department's R&D. I don't want to put his direct Emil on a public forum either.

Appreciate the response!
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 13716
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Can you developers program input monitoring?

PostMon Oct 02, 2023 2:33 am

Sure, pm me
DaVinci Resolve Product Manager

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests