Sony a7S III & BRAW

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

sturmen

  • Posts: 7
  • Joined: Mon Jul 29, 2019 3:53 pm
  • Location: New York, NY
  • Real Name: Nicholas Tinsley

Sony a7S III & BRAW

PostFri Jul 31, 2020 3:22 pm

My understanding is that the new Sony a7S III is outputting 16-bit RAW via HDMI, and it's up to the recorder to interpret that into a "usable" raw codec. We've seen the Video Assist line of products add external BRAW to 3rd party cameras (Panasonic, Sigma, etc). Is there anything to announce for the Sony a7S III?
Offline
User avatar

Mark Foster

  • Posts: 392
  • Joined: Tue Oct 27, 2015 10:59 am

Re: Sony a7S III & BRAW

PostSat Aug 01, 2020 4:36 pm

cMP 5.1 2x3,46/96GB/2x2TB 860pro/4x4TB HGST/SSD7101A 4x2TB 970evoplus/HP1344/BMD4k/Radeon VII
cMP 5.1 2x3,46/96GB/2x2TB 860pro/wingsX1 2TB 970evoplus/titanridgeTB3/HP1344/Radeon VII
Pocket4k speedbooster ultra
macOS 10.14.6 and macOS 11
Offline
User avatar

Peter Benson

  • Posts: 354
  • Joined: Thu Dec 21, 2017 5:12 pm
  • Location: Eastern Time Zone, USA

Re: Sony a7S III & BRAW

PostMon Aug 03, 2020 5:06 pm

Mark Foster wrote:https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?f=2&t=118613
I believe BRAW encoding is effected within the recording device. That said, have you contacted SONY on this matter?
DTV 10.9.7 > Kingston SD5000T > MiniMonitor > Bravia | Samsung U28D590 | DRS 14.3.0.014 | Win8.1 x64 | ASUS G751JL, i7-4720HQ, 24GB | GTX965M | 1TB HDD, 500GB EVO 850 SSD | MCU Pro | Softube Console 1 Mkii | Shuttle Pro 2

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests