Microconverter Output

Getting started with a Blackmagic product? Ask questions here about setup and installation.
  • Author
  • Message
Offline

alexvizgard

  • Posts: 1
  • Joined: Fri Jan 08, 2021 5:38 pm
  • Real Name: alex kehoe

Microconverter Output

PostFri Jan 08, 2021 5:42 pm

Hi I have just purchased a HDMI to SDI output microconvertor.

Presumably the two SDI outputs would show identical copies of the input?

Is it possible to really mess with the colour of only one the outputs while keeping the second one raw?
Offline
User avatar

Xtreemtec

  • Posts: 4545
  • Joined: Wed Jan 02, 2013 11:48 am
  • Location: The Netherlands

Re: Microconverter Output

PostFri Jan 08, 2021 10:03 pm

NOPE.. It's 1 output driver with 2 outputs.. And thus both show the same..

But to dis-apoint you more.. The HDMI > SDI 3G does not have LUT possibilities.. This only applies to the SDI > HDMI 3G version. ;) Which is done to Color correct / calibrate the HDMI monitor used 8-)
Daniel Wittenaar .:: Xtreemtec Media Productions ::. -= www.xtreemtec.nl =-
4K OBV Trailer, ATEM TVS HD, 4M/E Broadcast Studio 4K, Constelation 8K, Hyperdeck Studio 12G, Ursa Broadcast 4K, 4K fiber converters with Sony Control

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests