Lots of dead/hot sensor pixels?

The place for questions about shooting with Blackmagic Cameras.
  • Author
  • Message
Offline

DWalla

  • Posts: 5
  • Joined: Fri Mar 21, 2014 11:04 pm

Lots of dead/hot sensor pixels?

PostFri Mar 21, 2014 11:07 pm

Just looking at a load of footage we shot last weekend and have noticed massive amounts of dead pixels on the sensor 40+ pixels....

Anyone else experiencing this?
Last edited by DWalla on Mon Mar 24, 2014 7:36 pm, edited 1 time in total.
Offline

DWalla

  • Posts: 5
  • Joined: Fri Mar 21, 2014 11:04 pm

Dead pixes on BMCC 4K

PostFri Mar 21, 2014 11:16 pm

Just looking through a load of footage on the BMCC4K and noticed a good 40-ish dead pixels that show up in the shadows. Here's an image sample so you can see what I'm talking about. Definitely going to send this camera back for a replacement.

Apologize for the size of this image... but to really see the sheer amount of dead pixels you need to see it full-res.

Image
Offline

DWalla

  • Posts: 5
  • Joined: Fri Mar 21, 2014 11:04 pm

Re: Lots of dead sensor pixels?

PostMon Mar 24, 2014 7:36 pm

You'll need to download the full-resolution image to see the hot/dead pixels........
Offline

4K-Jay

  • Posts: 28
  • Joined: Mon Mar 24, 2014 8:31 pm

Re: Lots of dead/hot sensor pixels?

PostMon Mar 24, 2014 8:35 pm

Good luck getting a replacement. The BMPC 4K cameras are so screwed up they're not doing RMAs right now :(

Return to Cinematography

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests