Optical flow + vector blur issues

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Hlevine97

  • Posts: 1
  • Joined: Fri May 24, 2024 10:43 pm
  • Real Name: harry levine

Optical flow + vector blur issues

PostFri May 24, 2024 10:52 pm

Hi all! I've created a couple speed ramps and I always add optical flow with vector motion blur and never had any problems until now. I add the optical flow and vector motion blur to an adjustment layer from where the speed ramp starts and to ends. For some reason the optical flow/vector blur stops working on the last frame even though the adjustment layer covers it.. has anyone ran into this problem before and if so how did you fix it?
Offline
User avatar

KrunoSmithy

  • Posts: 392
  • Joined: Fri Oct 20, 2023 11:01 pm
  • Real Name: Kruno Stifter

Re: Optical flow + vector blur issues

PostSat May 25, 2024 11:16 am

Hlevine97 wrote:Hi all! I've created a couple speed ramps and I always add optical flow with vector motion blur and never had any problems until now. I add the optical flow and vector motion blur to an adjustment layer from where the speed ramp starts and to ends. For some reason the optical flow/vector blur stops working on the last frame even though the adjustment layer covers it.. has anyone ran into this problem before and if so how did you fix it?


I can't see your flow so I can't say for sure, but maybe its something simple as render range being a frame shorter in fusion compared to adjustment layer.

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: amellon, Google [Bot], i want to know, smartstreetfilms and 122 guests