Page 1 of 1

Edges do not switch if I use motion blur

PostPosted: Sat Feb 15, 2020 2:06 am
by Rezzimx
Hi. Tell me please, am I doing something wrong or is it working this way? Edges do not switch if I use motion blur.

Re: Edges do not switch if I use motion blur

PostPosted: Sun Feb 23, 2020 3:50 pm
by Rezzimx
up

Re: Edges do not switch if I use motion blur

PostPosted: Sun Feb 23, 2020 4:47 pm
by waltervolpatto
Where did you got that image?

Re: Edges do not switch if I use motion blur

PostPosted: Mon Feb 24, 2020 2:05 am
by Uli Plank
Motion Blur analyzed from existing camera footage is never perfect, one of my favorites for that is RSMB by RE:Vision FX.