Use the same Power Bins in all databases?

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Tom Knight

  • Posts: 62
  • Joined: Tue Nov 21, 2017 5:33 pm

Use the same Power Bins in all databases?

PostThu Mar 26, 2020 7:53 pm

Hi,
is it possible to see / use all Power Bins with all templates etc. within in all databases?

I currently have the problem that there are different power bins in different databaeses - depending on how I created them. It would be nice if you could combine that.
Resolve Studio 16.2 / Windows 10, i7, 1080Ti, 32 GB RAM
Offline

Jim Simon

  • Posts: 6139
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: Use the same Power Bins in all databases?

PostThu Mar 26, 2020 8:47 pm

I can see how these would need to remain separate, for the same reason a program like Premiere Pro that uses individual project files can't implement something like Power Bins at all.
Offline

Daniel Chabot

  • Posts: 13
  • Joined: Sun Sep 22, 2019 1:42 am
  • Real Name: Daniel Chabot

Re: Use the same Power Bins in all databases?

PostThu Mar 26, 2020 9:15 pm

Power Bins: Hidden by default. These are also manually populated bins, but these
bins are shared among all of the projects in your current database
, making them ideal
for shared title generators, graphics movies and stills, sound effects library files, music
files, and other media that you want to be able to quickly and easily access from any
project. To create a new Power Bin, show the Power Bins area of the Bin list, then right click
within it and choose Add Bin.

Page 283 DaVinci_Resolve_16_Reference_Manual
HPZ820 Dual Zeon, 64GB RAM, Windows 10, Resolve 16.2 (build 55),
NVIDIA Quadro K4000, NEXIS
Offline

Dermot Shane

  • Posts: 2136
  • Joined: Tue Nov 11, 2014 6:48 pm
  • Location: Vancouver, Canada

Re: Use the same Power Bins in all databases?

PostThu Mar 26, 2020 10:14 pm

move the power bins into a project,
make a DRP with still and luts
Offline

Tom Knight

  • Posts: 62
  • Joined: Tue Nov 21, 2017 5:33 pm

Re: Use the same Power Bins in all databases?

PostFri Mar 27, 2020 1:40 pm

Dermot, this will be the best idea. Thank you.
Resolve Studio 16.2 / Windows 10, i7, 1080Ti, 32 GB RAM
Offline

Dermot Shane

  • Posts: 2136
  • Joined: Tue Nov 11, 2014 6:48 pm
  • Location: Vancouver, Canada

Re: Use the same Power Bins in all databases?

PostFri Mar 27, 2020 2:16 pm

i use that as i have alot of powerbins that i like, and mutiple small databases on mutiple machines

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], MSN [Bot], oilar123, Rick van den Berg and 89 guests