Page 1 of 1

Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Mon Jun 29, 2020 2:35 pm
by Killer_Scope21
I'm having a problem with Davinci Resolve at this moment after my rendering has been completed, I'll go back to locate the video on my computer, but it is telling me that "Video cannot be found." I have been re-rendering these videos for 2 days now, and I keep getting the same outcome. Is there something I'm missing since this new update came out because my settings are the same?

Re: Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Mon Jun 29, 2020 11:24 pm
by Charles Bennett
Post a screen grab of the Deliver page showing your render settings as we might spot something. Is there enough space on the drive you are rendering too? Under the File tab did you set it to "File name uses Custom Name or Timeline name"?. If they are different you may be looking for the wrong title depending on which one was selected.

This is a pic of my typical render settings. In this case all the clips are coming from an internal SSD and the render is being written to the Videos folder on my system drive.

Re: Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 5:05 am
by Killer_Scope21
This is the standard setting that I use on Davinci Resolve to edit and render my videos for Youtube. Since the release of the new update, I have been having trouble playing my videos after the rendering has completed ImageImageImage

Re: Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 1:59 pm
by Jim Simon
Killer_Scope21 wrote:it is telling me that "Video cannot be found."


Define "it". What specifically is giving you that message?

Re: Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 5:00 pm
by Killer_Scope21
As you can see, all of the videos have an interface after each render has been completed, but after the new update of Davinci Resolve, there is no longer an interface on 2 of my rendered videos.ImageImage

Re: Video Is not Playable After Rendering Is Completed

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 11:30 pm
by Charles Bennett
Well, there appears to be nothing wrong with your render settings so one must assume that one of your clips has a problem which is corrupting the render and stopping it being written properly. This would explain why it has no thumbnail and cannot be opened.

Try rendering to a different drive to see if that makes a difference. If it works then suspect the drive that you have been using has a problem.