Generate LUT by Script

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Eihaya

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Apr 15, 2021 1:05 am
  • Real Name: Masamine Horie

Generate LUT by Script

PostThu Apr 15, 2021 2:00 am

Hello.
I Wanna Generate LUT 3D (.cube) by Script(Python) for my workflow.
But I couldn't find python command for Generate LUT.

Is there any technique or advice for that?


Win10
DaVinci Resolve Studio 17.1.1 BUILD9
Offline
User avatar

Igor Riđanović

  • Posts: 1041
  • Joined: Thu Jul 02, 2015 5:11 am
  • Location: Los Angeles, Calif.

Re: Generate LUT by Script

PostThu Apr 15, 2021 5:45 am

LUT generation is not scriptable in Resolve.
www.metafide.com - DaVinci Resolve™ Apps
Offline

Eihaya

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Apr 15, 2021 1:05 am
  • Real Name: Masamine Horie

Re: Generate LUT by Script

PostFri Apr 16, 2021 3:06 am

Thank you for your answer.
I got it.
I hope Blackmagic will add those commands in the furture.....

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: dirk-pel, dwcdv2000, FredNZ, Google Feedfetcher, Majestic-12 [Bot] and 78 guests