Editing windows disappear

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Carlo300

  • Posts: 38
  • Joined: Sun Apr 15, 2018 10:52 am
  • Real Name: Carlo Tassler

Editing windows disappear

PostTue Jun 05, 2018 9:38 am

When i right click on any clip and select the "change clip duration" or "change clip speed" button- as soon as i move my mouse cursor from the "Change" button the whole window just disappears (Just the Change button is visible, see picture). How do i fix this? Having this problems in all beta15 versions till now

Resolve 15b4, Windows 10 Pro, i7 8700K, 32GB, GTX 1070Ti
Attachments
disappeared windows.jpg
disappeared windows.jpg (25.88 KiB) Viewed 1762 times
Offline

Carlo300

  • Posts: 38
  • Joined: Sun Apr 15, 2018 10:52 am
  • Real Name: Carlo Tassler

Re: Editing windows disappear

PostMon Aug 06, 2018 3:58 pm

re installed everything - Same issue in beta 8- why can no one help?
Regards, Carlo
Offline

Jim Simon

  • Posts: 30221
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: Editing windows disappear

PostMon Aug 06, 2018 4:55 pm

I have it working fine in Beta 8 on Windows 10 Pro (1803) using nVidia driver version 398.82.
My Biases:

You NEED training.
You NEED a desktop.
You NEED a calibrated (non-computer) display.
Offline

Rohit Singhal

Blackmagic Design

  • Posts: 775
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 11:07 am

Re: Editing windows disappear

PostTue Aug 07, 2018 1:46 am

Carlo300 wrote:re installed everything - Same issue in beta 8- why can no one help?
Regards, Carlo


Can you try Workspace->Reset UI Layout and see if it helps?
Rohit Singhal
DaVinci Resolve Software Development
Blackmagic Design
Offline

Carlo300

  • Posts: 38
  • Joined: Sun Apr 15, 2018 10:52 am
  • Real Name: Carlo Tassler

Re: Editing windows disappear

PostFri Nov 16, 2018 12:08 pm

If anyone is having the same issue:
The solution is to change the compatibility settings in windows.

Im using a 4k and a Full HD monitor. So too get a proper 2 monitor view i changed the compatibility setting in windows (right click on the resolve.exe, compatibility (german its "Kompatibilität), change high DPI settings, and unter "overwrite high DPI settings" u need to choose "System" NOT "system (advanded)" - with system advanced you are getting the issue.

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], IsraEliteMedia, juanborras and 107 guests