Empty waveforms bug in b3

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

kalpox

  • Posts: 120
  • Joined: Thu Nov 22, 2018 9:49 am
  • Real Name: Álvaro Urquiza

Empty waveforms bug in b3

PostFri May 31, 2019 8:25 am

I'm still seeing empty waveforms in some clips. Sometimes I just can make them appear by switching between "Audio view options", and sometimes even with this the bug persists:

Image

Clips are totally ok. Some of them from the same source, time and kind of audio are showing ok (the ones next to the bad one).

Is there at least a workaround for this? As you can see, not having waveforms make DR 16 literally unusable under any circumstance.
DaVinci Resolve Studio 16.3 b2, Windows 10, GeForce RTX 2060SUPER 8GB, 32GB RAM, Ryzen 7 2700X
Offline

kalpox

  • Posts: 120
  • Joined: Thu Nov 22, 2018 9:49 am
  • Real Name: Álvaro Urquiza

Re: Empty waveforms bug in b3

PostFri May 31, 2019 8:56 am

Update: now many waveforms are totally out of sync. This is a mess, I'm coming back to v15 till the final version. I'm sorry, I give up.
DaVinci Resolve Studio 16.3 b2, Windows 10, GeForce RTX 2060SUPER 8GB, 32GB RAM, Ryzen 7 2700X
Offline

Tobias Heilmann

  • Posts: 53
  • Joined: Fri Aug 24, 2012 1:13 pm
  • Location: Germany

Re: Empty waveforms bug in b3

PostMon Jun 03, 2019 7:36 am

I am having the same issues, except that I am not seeing ANY waveforms no matter what I do or which module I work in.

I am using r3d clips with 2 embedded audio channels
In Touch Media GmbH
Germany

System Info:

Model: MacPro6,1
Processor: 12-Core Intel Xeon E5, 2,7 GHz
RAM: 64 GB

OS X 10.15.1
Resolve 16.1.1
Picture out via Ultra Studio 4K
BMD Desktop Video 11.4.1
Audio Out via UA Apollo FW

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google Feedfetcher, Peter Chamberlain, TonyMacDonald and 51 guests